Sa-ti iei vara sanie… sau macar toamna

O vorba din popor spune ca este important sa-ti faci vara sanie, adica sa te pregatesti din timp pentru ceea ce va urma si sa nu lasi pe ultimul moment pregatiri importante; sa fii mereu pregatit, sa nu te surprinda nepregatit schimbarea de vreme. Altfel spus, sa nu faci precum autoritatile din Romania, care in general sunt uimite cand vine zapada si reactioneaza mereu prea slab 🙂

Dar sa ne referim la sensul propriu al cuvintelor si sa ne gandim chiar la cumpararea de saniute pentru copii (mici si mari, inclusiv cei de zeci de ani…). Cand este mai bine sa cumperi o sanie? In principiu, daca vrei sa ai totul pregatit din timp, este clar ca ar trebui sa cumperi sania inainte de venirea zapezii. Nu stiu daca trebuie chiar vara sa-ti faci sanie, insa toamna se poate si este foarte potrivit.

saniuteIn magazinele fizice, saniutele apar mai spre final de toamna, dar in magazinele online acestea sunt disponibile din timp (ba chiar pe tot parcursul anului). Iata aceste saniute de tot felul, mai ieftine si mai scumpe, in functie de design, materiale, dotari. Sunt foarte multe modele de saniute cu doua locuri, pentru a imparti distractia cu cineva (este cel mai frumos). Exista si saniute dotate cu saculet calduros de iarna, pentru ca temperatura sa nu strice deloc distractia, oricat de frig ar fi afara.

In anumite momente, offline-ul reuseste sa ofere preturi foarte mici la saniute – in general in perioadele cu promotii si lichidari de stocuri (la final de sezon rece de exemplu). Insa, in general, daca vrei sa gasesti cel mai bun pret pentru o sanie, cel mai probabil online trebuie sa cauti. Bonus, aici garantat ai si cea mai mare diversitate nu doar la saniute, ci si la jucarii si multe alte produse pentru copii, de folosit in casa si afara, pentru distractie tot timpul anului. Sa nu uitam ce avantaje mai aduce comertul electronic: timp economisit si comoditate in procesul de achizitie, de la alegere si pana la plata online si primirea acasa prin curier rapid.