Mutari mobila – lucrezi cu profesionisti, ai parte de servicii profesionale

Mi-aduc aminte ca am vazut, cu ceva timp in urma, pe un canal TV cu emisiuni gen “reality”, un proces in care o familie care isi mutase mobila si celelalte obiecte din locuinta solicita despagubiri unei persoane care ajutase la mutare in mod amical si sparsese din greseala un televizor. Evident, judecatorul a considerat ca respectiva persoana nu este deloc responsabila, caci nu a fost semnat vreun contract si nu era un ajutor profesionist, platit in mod legal pentru acest serviciu.

mobilaAltfel spus, daca apelezi la prieteni si familie pentru o mutare de mobila si de alte obiecte voluminoase, inseamna ca iti asumi riscuri semnificative. In plus, cel mai probabil vei irosi timp mult si poate vei ajunge la un cost destul de mare… Cu totul altfel este daca apelezi la profesionisti care iti garanteaza servicii profesionale de mutare mobila. Pe baza de contract, cu factura, in conditii legale. Indiferent ca este vorba despre o mutare rezidentiala sau de una pentru firma, va fi un transport sigur all-inclusive – adica un pachet in care intra nu doar transportul propriu-zis, ci si alte servicii extrem de importante: demontare / montare mobila, ambalare a produselor sensibile, securizare a produselor in autovehiculul de transport… Daca este cazul, mutare mobila bucurestimarfa se poate chiar asigura.

Mutari Internationale de mobila / marfa se pot face chiar in astfel de conditii, la fel ca si cele locale sau nationale. O astfel de companie ce ofera servicii complete este cea care administreaza website-ul TransportSigur.ro. Aici se precizeaza ca transportul de mutare mobila este realizat cu dube sau camioane de 3,5 tone care sunt echipate adecvat pentru diferitele conditii de trafic si conform starii vremii. Autoutilitarele dispun de lift in spate pentru o descarcare si o incarcare mai usoare si fara alte neplaceri. Mai mult decat atat, pe intrega durata a transportului, protectia mobilei este asigurata multumita accesoriilor si altor dotari cu care masinile sunt echipate; “intretinerea si curatarea autoutilitarelor contribuie eficient la asigurarea unui transport de mobila in cele mai bune conditii”, mai spun oficialii companiei.

1 Comment

  1. Alex

    Mai bine-ți faci o asigurare-șaormă: cu de toate… 😉

Comments are closed