Costume la comanda made to measure by Sir Ludovic, croirorul devotat

Sir Ludovic este noul nume pe piata de costume made-to-measure din Romania, asteptandu-si clientii in incinta Athenee Palace Hilton din Bucuresti. Conceptul de croitorie la comanda, „pe masura” (Made-to-Measure) se bazeaza pe imbinarea perfecta a metodelor traditionaliste cu tehnicile moderne de constructie a tiparelor si de confectionare a produselor pentru obtinerea unui articol de imbracaminte de cea mai inalta calitate. Nu alegi din modelele existente intr-un anumit stoc, ci totul este facut pentru tine, exact pentru tine, astfel incat sa fii 100% in avantaj. Exact ca un rege / nobil care avea intotdeauna croitor personal, gata sa raspunda celor mai inalte exigente.

4

Modelele propuse de croitorul Sir Ludovic aduc costumele made to measure in zona de confort a barbatului modern, explica reprezentantii brandului. Clientul Sir Ludovic apreciaza stilul clasic al costumelor bine croite, insa pune accent si pe partea neconventionala, fie ca este vorba despre culori deosebite sau detalii care fac diferenta. Un mix deosebit asadar, in ton cu perioada in care traim. Foarte interesant este ca Sir Ludovic se dedica atat barbatilor, cat si femeilor.

Colectia actuala Sir Ludovic propune tinute complete, care se remarca prin tesaturi de cea mai buna calitate, o croiala perfecta si detalii neobisnuite adresate atat mediului de business romanesc cat si evenimentelor de seara. Culorile costumelor variaza de la clasicele negru si gri, la nuante regale de albastru, verde sau burgundy si ajung la modele in carouri. Tesaturile utilizate sunt din lana de cea mai buna calitate, matase, catifea, bumbac sau casmir si provin de la producatori consacrati din Anglia si Italia precum Holland&Sherry, Vitale Barberis sau Cerruti.

1

“Cunoasterea in detaliu a tiparelor, a tesaturilor si a serviciului de croitorie va acorda siguranta alegerii celei mai potrivite variante, adaptate nevoilor dumneavoastra, chiar si in situatia in care sunteti neinitiat inca in lumea costumelor si a camasilor la comanda”, spune Sorin Moldoveanu, CEO Sir Ludovic.

Cand vizitezi atelierul Sir Ludovic pentru a comanda un costum la comanda, ti se ofera posibilitatea de a alege modelul, articolul de tesatura, accesoriile necesare, forma gulerului, masetelor sau buzunarelor – practic fiecare detaliu este perfect, pentru tine, astfel incat sa te avantajeze cu siguranta. Nu trebuie sa faci compromisuri, asa cum se intampla uneori in magazine, cand probezi costume de serie.

Cu o echipa de consultanta pentru alegerea costumului ideal (adica esti ajutat cu inspiratie chiar si atunci cand nu stii ce anume sa ceri), Sir Ludovic isi asteapta clientii la showroom-ul din Bucuresti, sector 1, Str Episcopiei nr 1-3, interior Athenee Palace Hilton. Puteti sa faceti o vizita si pe Facebook, dar si pe www.sirludovic.com – site-ul oficial al brandului.