Mici trucuri pentru par mai lung si cu mai mult volum

Cand ne referim la “trucuri” sau “trucaje”, apar implicit conotatii nu tocmai pozitive, caci ne indepartam de ceea ce consideram a fi natural. Si totusi, mai ales la capitolul “beauty”, facem mereu compromisuri, mai mult sau mai putin sanatoase. In special femeile, dar tot mai mult sunt atrasi de “imbunatatiri” si barbatii. De la mersul la salonul de bronzat (evident, artificial) si pana la machiaj, creme si vopsea de par – iata astfel de mici trucuri pe care le consideram deja firesti, banale chiar in societatea noastra.

extensii parNu prea stiam care-i treaba cu extensiile de par, desi am auzit de multe ori despre ele si am vazut si prin filme. Recent am ajuns insa pe website-ul bedaboutique.ro, acolo unde exista o gama larga de astfel de extensii din par natural – integral sau partial, in functie de produse. Oricum, arata si se simte natural, din cate am inteles.

Ce obtine o femeie cu astfel de accesorii? Par mai lung si cu mai mult volum. In plus, poate avea suvite sau chiar jocuri mai pronuntate de culori, fara sa apeleze la vopsea de par. Azi poti avea un anumit look, maine cu totul altul, iar poimaine te poti intoarce la look-ul din prima zi. Si asta fara sa iti distrugi parul (nu m-am vopsit niciodata, dar am auzit de diverse experiente – nu toate placute – ale femeilor din jurul meu…). Oricum, chiar si daca te-ai vopsi, este dificil sa ajungi la nuanta perfecta. In schimb, cu extensii de par, alegi exact ce preferi.

“Orice femeie isi doreste mai mult volum si mai multa lungime.  De asemenea, cu ajutorul extensiilor de par, te poti juca cu accente de culoare pe care, poate niciodata nu-ti vor iesi din vopsea, captand cu siguranta privirea adoptand un look chic, extensiile noastre contin par natural in proportie de 50%”, se mentioneaza pe Beda Boutique.

Exista si extensii cheratina, care sunt varianta premium, in sensul ca sunt 100% din par natural. “Parul din care sunt fabricate extensiile cu cheratina este par indian virgin, se foloseste par indian pentru fabricarea extensiilor deorece are o textura mai groasa si mai rezistenta si pot fi vopsite de mai multe ori fara ca parul sa se arda, astfel evitam ruperea acestuia sau electrizareain timpul utilizarii”, mai spun reprezentantii magazinului mai sus amintit. Nu stiu nici eu toate detaliile, insa persoanele interesate se pot informa complet de pe internet si de la specialistii din domeniu. Suna interesant, oricum.