Cand repari frigiderul si cand cumperi unul nou

Citisem recent intr-un articol online despre obiceiul romanilor de a lasa lucrurile pe ultimul moment, de exemplu de a instala aparate de aer conditionat cand a venit deja canicula si de a monta centrale termice in miezul iernii. Altfel spus, romanii nu prea aplica probervul acela “sa-ti faci iarna car si vara sanie”. In unele cazuri insa este greu sa anticipezi problemele: de exemplu atunci cand ai nevoie de service pentru electrocasnice care in mod neasteptat “refuza” sa mai colaboreze cu tine 🙂 Pentru a le “convinge”, evident ca trebuie sa chemi un specialist.

Service frigidere Whirlpool in Bucuresti (si am spus un brand la intamplare, caci poate fi cazul si pentru Arctic, Beko, LG etc.) – iata un serviciu de care poti avea nevoie oricand, fie vara, fie iarna. Pentru ca in casa este cald si iarna (sau cel putin asa ar trebui sa fie…), frigiderul nu este un aparat sezonier, ci unul de care ai nevoie permanent.

Desigur, daca ai un frigider extrem de vechi, nu poti sa fii foarte surprins atunci cand cedeaza… Daca esti in aceasta situatie si te ambitionezi sa nu schimbi frigiderul, cel mai bine este sa chemi “doctorul” pentru un “consult” preventiv, sa vezi daca sunt piese de inlocuit etc. Si apropo de inlocuit aparate frigorifice. Nu sunt un fan al update-ului continuu doar pentru a avea un frigider nou. Daca ai un model cel putin clasa A si daca acesta functioneaza bine, nu prea are rost sa-l inlocuiesti. Daca ai unul vechi, mare consumator de energie, este cu totul alta poveste.

reparatii frigidere

Cand repari frigiderul si cand cumperi unul nou? Depinde si de optiunile personale. Evident, daca reparatia costa prea mult (sunt necesare prea multe piese noi), ai putea sa cauti oferte pe website-urile de electroIT sau in hipermarketuri. Insa daca aparatul functioneaza foarte bine cu o mica reparatie (eventual o piesa schimbata) si daca inclusiv estetic inca este ok, chiar nu are rost sa irosesti banii pe o noua achizitie. Daca ai un frigider foarte vechi, cel mai probabil acesta consuma exagerat de mult curent electric. Chiar daca arata si functioneaza excelent, cel mai bine este sa-l vinzi si sa alegi unul clasa A+ sau A++.

Reparatii frigidere Daewoo la domiciliu, service Arctic la urgenta – iata exemple de cautari online ale celor aflati… in dificultate. Este bine sa apelezi la specialisti autentici in post-garantie si sa nu incerci niciodata improvizatii, oricat de simplu ar parea sa aplici sfaturi de pe internet. Cele mai utile sfaturi online sunt doar legat de prevenire a problemelor in domeniu, precum si de identificare a unor specialisti in service in materie de frigidere in orasul in care locuiesti.