Cele mai bune locatii pentru nunti se rezerva si cu mai mult de un an inainte

Cu ceva timp in urma (mult, dar nu foarte mult), cand am cautat si eu restaurant pentru organizarea unei petreceri de nunta, am observat cam cum stau lucrurile in domeniu: cele mai frumoase locatii – evident si cele mai populare alegeri – sunt rezervate chiar si cu mai mult de un an inainte, in zilele cu cele mai multe cereri (in serile de sambata in special).

Exista restaurante si sali de evenimente care pur si simplu sunt foarte potrivite pentru nunti, ba mai mult ofera si mancare foarte buna, meniuri in acelasi timp convenabile si ca pret. De fapt, am mai observat ca pretul nici macar nu este cel mai important argument, caci lumea face eforturi si prefera ceva mai bun, chiar si daca plateste ceva in plus. Totul este sa fie cat de cat acceptabil, caci pe segmentul de lux exista o alta piata, probabil ceva mai ingusta, cu mai putina aglomeratie.

Am auzit chiar in jurul meu persoane care au facut rezervare de restaurant de nunta chiar si cu peste 2 ani inainte! Pare un termen foarte indelungat, insa cam asa trebuie procedat daca vrei sa ai siguranta datei si daca stii ca acea data este “vanata” de multe cupluri, din diverse motive.

In functie de oras, concurenta poate fi mai mult sau mai putin acerba. Oricum, online poti cauta idei de locatii, iti poti face o lista de restaurante pe care sa le vizitezi si de la care sa soliciti o oferta dedicata, in functie de ceea ce doresti. Nu este deloc rau sa cauti pareri, recenzii, orice crezi ca te poate ajuta.

restaurant nunta iasi

Daca locuiesti in Iasi sa zicem, cauta sali evenimente iasi si vei observa multe sugestii, multe locatii de luat in calcul. Mai departe, verifica si pe site-urile oficiale, dar si pe site-uri / bloguri care mai mentioneaza respectivele unitati. Vei gasi restaurant nunta iasi care sa-ti satisfaca cerintele, dar ai grija sa faci rezervarea din timp, cat mai din timp…

Teoretic, in orasele mari exista mai multe restaurante de nunti si poti gasi oricand unul disponibil. Dar sigur nu vrei sa alegi doar din ceea ce a ramas neocupat… Sunt restaurante care pur si simplu se distanteaza de altele prin design, locatie, meniu, oferta in sine. Depinde si de gusturi si pareri personale, caci nunta si-o organizeaza fiecare asa cum vrea.

In caz ca va intrebati de unde sunt pozele din articol – Restaurant Titanic din Iasi (ca tot am dat drept exemplu acest oras).