Despre seriozitatea prestatorilor de servicii

Traind intr-o comunitate si nu izolat pe un varf de munte sau pe o insula pustie, vei apela mereu la furnizori de servicii, pentru a-ti rezolva diverse probleme. De la curatatorii / spalatorii pentru haine la fotografii pentru evenimente, de la reparatii instalatii sanitare si electrice pana la service pentru masina, mereu apelezi la cei care “se pricep” si ofera in mod profesional respectivele servicii.

Problema este ca de la promisiune la realitate este uneori cale ceva mai lunga… este de ajuns sa vizitam paginile de Facebook si mai ales de Google+ ale unor furnizori de servicii si vom vedea unele povestiri deloc placute… In plus, adevarul este ca uneori esti atat de dezamagit de unele interactiuni incat nici nu mai ai chef de “razbunare”, sa postezi o recenzie negativa.

Pe de alta parte, atunci cand alegi un furnizor, trebuie sa privesti datele la care ai acces in ansamblu. Oricine poate gresi, deci vezi care este proportia clienti multumiti / nemultumiti (exista si persoane care au “abilitatea” de a fi nemultumite prin natura lor…). Apoi, daca cineva sesizeaza o problema, vezi daca respectivul furnizor se implica in rezolvare – conteaza foarte mult.

Exista furnizori seriosi, cu o carte de vizita impecabila, precum si furnizori care lasa mult de dorit la calitate… Am avut si eu parte, de-a lungul timpului, de ambele categorii. Cand gasesti un furnizor (firma sau persoana fizica autorizata) care te impresioneaza prin prestatia sa, ai grija sa pastrezi datele de contact si chiar poti face o fata buna prin a informa si alti prieteni despre experienta ta pozitiva.

reparatii electromotoare

In domeniul reparatiilor auto la sistemul electric, mi s-a recomandat recent www.reparatii-electromotoare.ro, un furnizor despre care am auzit numai de bine in materie de reparatii electromotoare in Bucuresti, dar si alte servicii conexe. Mai am furnizori de incredere si in alte domenii – electrician, instalator, agent imobiliar (chiar cu 0% comision de la una dintre parti), agentie de turism…

Cea mai putin placuta experienta relativ recenta am avut-o cu o echipa de muncitori in constructii. Dupa ce au facut treaba la un nivel inferior celui asteptat, au mai facut ceva reparatii cu greu, apoi si-au dovedit competentele de… magicieni: s-au facut disparuti.

1 Comment

  1. Service GSM

    Mai bine imi pun increderea in cei iesiti la pensie pentru un lucru bine facut.

Comments are closed