Cea mai buna pizza coapta in cuptor cu lemne, in Constanta, la Pepe Verde

In Constanta exista o multime de firme de catering care livreaza pizza oriunde in oras si in imprejurimi. Cele mai multe propun diverse oferte promotionale, unele se concentreaza exclusiv pe livrari, altele servesc clientii si in locatii de tip restaurant. Evident, dincolo de pizza vorbim de un meniu mai amplu – burgeri, sandwich-uri, salate, alte preparate calde, deserturi, bauturi etc. Insa pizza este in general in centru atentiei – una dintre mancarurile preferate ale romanilor.

meniu livrari constanta
Daca locuiti in Constanta sau daca pur si simplu ati venit la mare (ori cu alt motiv) si vreti o pizza care sa fie “cea mai buna pizza”, va recomand sincer Pepe Verde. Cu un blat perfect (adica parca si subtire, si putin pufos mai ales spre margini, deci un gen de combinatie italiano – americana), Pepe Verde livreaza in Constanta de cativa ani… s-a ancorat deja ca un brand de incredere in oras. Au si locatie proprie, pe care am descoperit-o mai nou si care arata foarte bine: chiar in centrul orasului, Strada Stefan cel Mare nr 13 (vis-a-vis de Colegiul Mircea). O locatie casual, eleganta, relaxanta, prietenoasa… mi-a placut.

pepe verde interior
Stiu ca gusturile sunt relative, insa pana acum toate persoanele carora le-am “introdus” pizza Due Formaggi con Pancetta au zis ca este “wow”. Si nici macar nu costa mult, dupa cum va puteti convinge pe www.pepeverde.ro. Daca nu gresesc, Pepe Verde este singura firma care livreaza pizza coapta in cuptor cu lemne, cu oferta 1+1 gratis. Mi-a placut ca folosesc ingrediente de calitate si sunt foarte seriosi in livrarea comenzilor, de fiecare data (am comandat de multe ori). Personal, recomand si pizza Quattro Formaggi si pizza Vegertariana.

pizza pepe verde
Cu preturi oneste, imagine fresh, oameni care iti zambesc (chiar si la telefon, nu doar in locatie 🙂 ) si desigur pizza atat de buna, pot spune ca recomand oricand Pepe Verde. Si pentru a nu crede ca este un articol publicitar, va pot spune ca sunt client fidel si la Pizza Hut (pizza americana cu blat pufos, reteta originala) si as da o nota buna si pentru Jerry`s Pizza (cam scumpa totusi). Insa, calitate / pret, recomand oricand Pepe Verde, atat in varianta de livrare acasa, cat si in ideea de a iesi in oras, in centru, la o pizza. Gustul de pizza in cuptor cu lemne mi s-a parut mereu ideal, si in Bucuresti am vreo 2-3 astfel de restaurante preferate.

pepe verde
De ce recomand Pepe Verde? Inclusiv pentru faptul ca este un brand local, din Constanta, o afacere care s-a dezvoltat aici si nu a venit din alta parte (din tara sau din strainatate). In calitate de persoana cu spirit antreprenorial, ma simt mereu atasat de astfel de exemple. In plus, tinand cont ca “centrul” afacerii este aici, langa noi, exista si mai multa siguranta cu privire la respectarea tuturor principiilor promise.

pepe verde terasa

comenziAs mai adauga cateva motive: retete originale, sos de pizza preparat in bucatarie, mozzarela “adevarata”, din Italia (sper ca asa este…). Poti comanda telefonic, online, chiar si prin noua aplicatie (iOS si Android – aplicatie ce vine “la pachet” cu un cod promo de discount). Ai mereu oferte speciale si surprize placute. Eu zic ca merita si un Like pe Facebook, astfel incat sa fii la curent cu ce mai pregatesc in viitor 😉

1 Comment

Comments are closed