Depozitul de piese – Guest post

Depozitul de piese – Guest post

Sunt detinatorul unui depozit de piese pentru utilaje industriale, din orasul in care locuiesc de cand ma stiu. Fiind o zona in care agricultura se practica intens, pot sa spun ca afacerea merge ca pe roate. La noi in depozit poti sa gasesti orice. Avem piese pentru tractoare, pentru combine, balotiere, grape rotative, semanatoare, tocator siloz, motofreze dar si pentru motostivuitoare, prese si multe altele. Piesele sunt noi sau second-hand si fiecare client gaseste produse, indiferent de buget. Pentru ca ne respectam foarte mult clientii, chiar daca nu avem un lucru, facem tot posibilul pentru a-l aduce cat mai repede in depozit. Cu atat mai mult cu cat ne cunoastem, cu majoritatea, de o viata.

Desi, cand spui depozit de piese, si mai ales unul care activeaza in domeniul agricol, te gandesti adesea ca acolo este o harababura totala, pete de ulei, oameni in salopete murdare, pamant uscat, depozitul meu este exact opusul. Totul este curatat, ambalat, angajatii mei poarta salopete curate, noi, echipament specific si de protectie. Iar pe jos, cred ca nici macar intr-o farmacie nu este atat de curat. Si asta nu pentru ca noi stam toata ziua sa curatam. Nu am avea timp la cat suntem de ocupati. Totul se datoreaza covoarelor pe care le folosim. Astfel, am ales ca cumpar covorase industriale de la unul din cele mai bune magazine din tara.

Astfel, achizitiile mele au fost facute de la magazinul online covoare-profesionale.ro. Aici se pot gasi foarte multe tipuri de covoare utilizate in hale, depozite sau alte locatii de gen, in interior cat si in exterior. Acestea sunt realizate din cauciuc extrem de rezistent, in special la uzura, trafic intens si greutate si la rupere. Sunt impermeabile, antiderapante si usor de curatat. Fiecare client alege dimensiunea dorita in functie de spatiul pe care trebuie sa il acopere. Utilizarea unui asemenea covor industrial este optiunea cea mai buna pentru a proteja locatia in care lucrezi dar si angajatii de la eventuale accidentari. Se curata relativ simplu, cu jet de apa si detergent, fiind cea mai buna alegere pentru oameni care nu au timp de curatenie generala. Asa ca, am achizitionat cu toata increderea aceste covoare si le-am recomandat si partenerilor mei de afaceri.

Fara sa ezite, toti si-au comandat astfel de produse si s-au declarat multumiti de achizitie, de calitate dar si de magazin pentru ca livreaza extrem de rapid si ofera clientilor orice informatie sau se pliaza pe orice dorinta.

In plus, ca sa fie depozitul si mai frumos, am comadat si niste covorase personalizate pentru cladirea administrativa, cu logo-ul companiei noastre. Produsul mi-a fost livrat in cateva zile si rezultatul este unul remarcabil. Cand intri in caldirea administrativa si vezi covoarele personalizate, ai impresia ca nu lucram cu agricultori si utilaje agricole, ci ca suntem o companie multinationala de pe Wall Street.

Cum spuneam, am recomandat si recomand, in continuare, produsele de orice tip si pentru orice utilizare de pe site-ul magazinului covoare-profesionale.ro. Eu am cumparat, cu incredere, si sunt multumit si asa au facut si partenerii mei de afaceri. Cei mai multi au cumparat tipul de covor industrial workzone pe care il recomanda, cu caldura.