Zodiac si horoscop – mai mult online, mai putin offline

Zodiac si horoscop – mai mult online, mai putin offline

Nu m-am mai uitat la emisiuni TV matinale de atat de multi ani incat nici nu prea mai stiu ce emisiuni exista si cam ce continut au… Asta pe de o parte pentru ca nu (mai) sunt matinal, pe de alta parte pentru ca nu prea ma mai uit la televizor. Nici macar la Cronica Carcotasilor, unde vedeam fragmente din emisiuni TV matinale in anii trecuti. O mai exista rubrica de horoscop in astfel de emisiuni pe posturile TV generaliste si pe cele locale? Probabil ca da, insa sunt sigur ca, la fel ca mine, tot mai multi romani isi culeg in prezent informatiile de pe internet. Inclusiv cu privire la zodiac si horoscop zilnic.

Din ce simt “vibratia” prietenilor de pe retelele de socializare, interesul pentru zodii si horoscop exista si in prezent. Insa putini mai urmaresc atent astfel de date la TV si radio… poate doar cand intamplator nu au altceva mai bun de facut. La radio, ca esti in miscare, mai degraba. Insa la TV… ganditi-va cat de mult este fragmentata acum audienta, cat de multe posturi TV exista. In plus, in familiile unde exista copii, televizorul sta pornit mai mult pe desene animate – este si cazul nostru. Cand nu sunt desene animate, sunt filme sau documentare, poate ceva divertisment, prea putin continut de tip “emisiune”.

Cei care cauta horoscop sau date despre zodii (inclusiv zodiacul chinezesc, care devine parca tot mai la moda, in dauna celui european) o fac mai ales online si mai ales de pe smartphone. Cu un gadget mobil este simplu si rapid sa gasesti imediat orice ai vrea sa stii. Poate horoscop de dragoste, poate date despre compatibilitati intre zodii… poate vrei sa stii cum este femeia Scorpion, cum este barbatul Taur, cu ce zodii “se combina” anumite zodii si tot asa…

Pentru ca acest website mi-a fost recomandat recent intr-un anumit context de un prieten, eu va sugerez zodiac cu horoscop-azi.com, daca va pasioneaza astfel de informatii. Dupa cum am mai marturisit, pot spune ca nu sunt fan al horoscopului, insa sunt interesat uneori de anumite date despre zodii, informatii pe care le pot considera valide, analizand oamenii din jurul meu. Chiar si eu cand sunt curios de “caracterul” unei persoane asa cum o induce zodia, caut online. Intru pe Google si caut despre anumite zodii, caracteristici, asa ca informatie. Nu iau totul ca fiind exact, insa observ de obicei ca datele nu sunt scrise la intamplare. Deci, este si asta o stiinta, cumva.