Cat de simplu este sa te epilezi acasa – Guest Post

Cat de simplu este sa te epilezi acasa – Guest Post

Pana de curand, eram o mare fana a epilatului la salon – mergeam in mod regulat la o cosmeticiana ca sa scap de parul nedorit de pe corp. Mereu am pus mare pret pe ingrijirea personala si nu m-am uitat niciodata la bani, atunci cand a venit vorba de acest aspect. Ma cunosc foarte bine si stiu ca prefer sa dau un ban in plus, daca stiu ca il dau pe produse si servicii de calitate. Cu toate astea, eu am renuntat la epilatul la salon in detrimentul celui facut acasa, chiar de catre mine. Vreti sa stiti de ce? Deoarece am descoperit avantajele numeroase pe care acesta mi le ofera si pe care o sa vi le impartasesc si voua, deoarece consider ca lucrurile bune merita impartasite si cu altii.

Pentru inceput, trebuie sa mentionez faptul ca eu folosesc ceara de epilat, pe care o incalzesc la cele doua decantoare ceara pe care le-am achizitionat de pe site-ul EpilatPRO.ro – este magazinul meu online preferat in materie de produse pentru epilat si cu siguranta nu as renunta niciodata la produsele pe care le gasesc la ei – aici am descoperit ceara de epilat, decantoare, parafina tratamente, spatule de lemn si alte ustensile aferente cu ajutorul carora sa aplic sau sa indepartez ceara, plus uleiuri de hidratare pe care le folosesc dupa ce am terminat cu tot procesul in sine (si cu ajutorul carora ma asigur ca indepartez orice urma de ceara).

Principalul motiv pentru care am renuntat la epilatul la salon a fost lipsa de timp. Imi doream sa ma bucur de aceleasi rezultate si am inteles ca le pot obtine si pe cont propriu, daca am toate cele necesare la indemana. Cu putina perseverenta, am reusit sa capat dexteritate intr-un timp relativ scurt, iar din acel moment pot spune ca reusesc sa ma epilez fara probleme si chiar reusesc sa scap de parul inestetic de pe corp. Si pentru ca fac acest lucru din confortul propriului camin, pot spune ca imi place cu atat mai mult sa ma epilez stiind ca nu sunt presata de timp si ca dupa ce termin ma pot bucura de o cafea sau de un ceai.

Daca vreti si voi sa va epilati de acasa, dar nu stiti de unde sa incepeti, va recomand site-ul celor de la EpilatPRO.ro – doar la ei puteti gasi produse pentru epilat care sunt folosite si in marile saloane de cosmetica, deoarece prezinta un raport calitate – pret foarte corect. O sa aveti posibilitatea sa incercati diferite tipuri de ceara, astfel incat sa vedeti care vi se potriveste cel mai bine, fara sa va faceti griji ca o sa cheltuiti o avere pe ele. Mai mult decat atat, puteti sa va faceti cumparaturile in liniste, fara stres sau timp pierdut degeaba, iar produsele va sunt livrate direct in fata casei, prin intermediul unui curier rapid. Simplu, rapid si comod – EpilatPRO.ro este tot ce iti trebuie, pentru a avea parte de un epilat cu ceara ca la salon, direct din confortul casei tale.