Se construieste alert, piata este pe val

Se construieste alert, piata este pe val

Daca vei consulta presa de afaceri vei observa ca piata de constructii are o perioada foarte buna, se construieste intens, se anunta permanent noi proiecte, atat pe segmentul rezidential, cat si pe cel office. Este adevarat, in industrie se investeste mai putin, dar totusi important pentru zona de real estate si pentru sectorul de constructii in general este interesul de a dezvolta proprietati noi. S-au consemnat recent transferuri importante de terenuri valoroase, semn ca se va construi in continuare.

In ceea ce priveste dezvoltarea de blocuri noi, iata ca in cele mai multe cazuri vanzarile (rezervarile, oficial) catre clientii finali se fac inca de la stadiul de proiect. Analistii estimeaza ca acest trend va mai continua o perioada, urmand ca ritmul vanzarilor de apartamente si vile sa mai scada din cauza saturarii pietei, in paralel cu procesul de crestere a preturilor.

Pentru dezvoltatorii mici si medii, colaborarea cu parteneri de incredere este vitala pentru afacere in sine. Clientii sunt selectivi, cauta dezvoltatori seriosi, capabili sa duca proiectele la bun sfarsit in cele mai bune conditii, cat de cat in termenul stabilit. Pentru dezvoltatori este important in acelasi timp ca partenerii pe zona de constructie sa aiba costuri corecte si o echipa de profesionisti.

In functie de situatie, se poate merge si pe echipa proprie de constructori, dar pe inchirierea de echipamente. Inchirieri excavatoare si alte utilaje – iata un subiect care se poate rezolva cu solutii de la Gama Admin Construct, societatea care presteaza servicii in domeniul constructiilor civile si industriale, lucrari de extindere si reabilitare de apa si canalizare, bransamente de canal si alimentare cu apa pentru consumatorii casnici si industriali si multe altele. Printre lucrarile de constructii si amenajari ce pot fi prestate la cerere se numara: constructii de locuinte, finisaje interioate si exterioare, instalatii electrice interioare, instalatii sanitare interioare, reabilitari termice de locuinte. Pe www.gama-admin.ro pot fi aflate detalii complete, precum si date de contact.

In anumite zone din tara se construieste mai mult decat in altele si totul tine de economie. Interesant este ca litoralul este o astfel de zona, cu o “explozie” a constructiilor in Mamaia, dar si in alte zone, chiar si in afara statiunilor. Un segment aparte este aici cel al locuintelor de vacanta sau detinute pentru inchiriere in sezonul estival. Exista o categorie tot mai mare de persoane care detine capital suficient de mare incat sa isi doreasca investitii pe termen lung in sectorul imobiliar. Este de ajuns sa te plimbi prin Mamaia Nord – Navodari pentru a observa cat de puternic este acest trend…