Cum alegi salonul de frizerie canina in Timisoara?

Cum alegi salonul de frizerie canina in Timisoara?

Profesionalismul ridicat si experienta de multi ani a stilistilor de frizerie canina in Timisoara, le permit sa ofere servicii, precum:

  • ingrijirea cainilor, realizata ieftin si eficient de catre persoane creative care au certificatele si diplomele corespunzatoare;

  • proceduri igienice pentru animalele de companie de toate rasele (spalarea, uscarea, spalarea dintilor, taierea ghearelor, taierea parului mare de pe urechi).

Salonul de frizerie pentru caini, din categoria economica, ofera servicii profesionale cu usurinta si multa placere. Stiu cum sa faca ca animalul tau de companie sa fie tuns, stiu cum sa ii taie unghiile, sa ii curete urechile si, de asemenea, te pot sfatui asupra selectiei de produse cosmetice pentru pielea si parul animalului. Unul dintre cele mai populare servicii ale salonului de frizerie canina este ingrijirea igienica profesionala a animalelor, care include tunderea, ingrijirea cainilor si pisicilor, spalarea cu sampoane si balsamuri profesionale, uscarea si coafarea cu uscator de par, taierea unghiilor, curatarea si tunderea parului de pe urechi, curatarea glandelor anale, curatarea tartrului si alte proceduri de igiena veterinara.

Frizerie canina in Timisoara – Tipuri de caini cu parul lung

Astazi, in unul dintre cele mai populare frizerii canine este ingrijirea cainilor Yorkshire Terrier, lapdogs, terriers, schnauzeri, precum si Pekinnese si alti caini cu parul lung. Cu toate acestea, indiferent de rasa animalului tau, vor putea alege exact tipul de tunsoare care il va face sa para mai frumos si mai reimprospatat. Tunsoarea animalelor este realizata de maestri experimentati. Fiecare tunsoare la frizeria canina Timisoara este unica si originala. Se creaza o imagine pentru animalul tau de companie, pe baza caracteristicilor sale exterioare.

Frizerie canina in Timisoara – Experienta conteaza

Specialistii salonului de frizerie au multi ani de experienta in coafura pentru caini. Ei vor putea face cu usurinta o tunsoare moderna animalului tau de companie, il pot pregati pentru o expozitie sau pentru o iesire ceremoniala. Tunsoarea animalului se realizeaza folosind echipamente profesionale si produse cosmetice, selectate in functie de tipul de blana. Poti evalua talentele frizerilor pentru caini in galeria foto disponibila pe site-ul chicdog.ro.  Tunsoarea este o necesitate pentru multe rase de caini, cum ar fi Scotch terrier, West Highland White Terrier, griffin, schnauzeri. Tunderea este o o schimbare mecanica a blanii, care presupune actualizarea firului de par al cainelui. Tunderea cainilor este realizata pentru a indeparta parul care se incalceste si se rupe, deoarece nu mai protejeaza cainele de efectele mediului exterior si denatureaza silueta cainelui.

Igiena cainelui la o frizerie pentru caini este cel mai bun mod de a efectua calitativ procedura de igienizare a cainelui tau de companie. Specialistii frizeriei pentru caini vor ajuta la ingrijirea animalului, oferind o gama larga de servicii pentru ingrijirea si igienizarea animalelor de companie. Un maestru profesionist al salonului de frizerie va realiza diferite tipuri de coafuri si va taia parul animalelor indiferent de dispozitia lor.