7 lucruri pe care le poti face pentru a creste vanzarile generate de un site de prezentare

7 lucruri pe care le poti face pentru a creste vanzarile generate de un site de prezentare

Vanzarile online capata amploare, motiv pentru care ideea de creare site de prezentare pentru afacerea ta este absolut obligatorie, daca vrei sa faci fata concurentei si sa ai succes in afacerea ta. Odata creat site-ul, urmeaza optimizarea acestuia astfel incat sa genereze cntinuu cat mai multe vanzari si sa fie mereu bine vazut in motoarele de cautare.

Iata 7 lucruri pe care le poti face pentru a creste vanzarile generate de site-ul tau de prezentare.

Tine pagina principala cat mai simpla

Cu toate ca multi detinatori de site-uri de prezentare a afacerii au tendinta de a oferi cat mai multe informatii pe prima pagina, acest lucru nu este recomandat. Specialistii sugereaza ca prima pagina sa fie cat mai smpla si sa ofere cat mai putine informatii despre servicii sau produse.

Adauga videoclipuri pe paginile cheie

Adaugarea videoclipurilor pe unele pagini de top poate genera cresterea ratei de conversie cu pana la 86%. Creierul proceseaza informatiile vizuale de 60.000 de ori mai repid decat textul, ceea ce inseamna ca vizitatorii site-ului vor retine mai bine informatiile din videoclipuri decat din text.

Creeaza modalitati de captare a adreselor de email

Marketingul prin email este inca viabil in marketingul digital, aducand un numar crescut de vanzari, iar pentru acesta ai nevoie de adrese de email. Prin creara de metode de captare a adreselor de email ale vizitatorilor, iti asiguri posibilitatea de a trimite invitatii pe site-ul tau prin campanii de marketing prin email.

Creeaza zona de rewiuri si testimoniale

Pentru a creste increderea clientilor in produsele sau serviciile pe care le oferi, rewiurile si testimonialele te pot ajuta. Totodata, marturiile, imagini cu personalul tau si studiile de caz despre produse sau servicii te pot ajuta sa convingi vizitatorii sa aleaga colaborarea cu tine. De asemenea, acestea sunt solutii pentru a obtine mai mult credit si a-ti imbunatati reputatia online.

Creeaza continut care vizeazasegmentele de piata cheie

Crearea continutului de calitate este o modalitate sigura de a-ti creste traficul, dar si conversiile. Redactarea de continut specific anumitor segmente de piata te va ajuta sa atragi clienti diferiti, din domenii de activitate variate.

 

Fii cat mai clar in promovarea produselor sau a serviciilor

Textul care promoveaza valoarea produselor sau a serviciilor pe care le oferi ar trebui sa aiba trei calitati:

  • Sa explice modul in care rezolva problemele unui client;

  • Sa descrie beneficiile specifice oferite de produsul tau;

  • Se explice de ce ar trebui sa cumpere de la tine si nu de la concurenta.

Instaleaza un Live Chat

Instrumentele de chat live sunt o mdalitate fantastica de a genera vanzari in comertul electronic. Acestea pot fi utilizate pentru a raspunde la intrebarile vizitatorilor, fiind preferate in locul formularelor de contact pentru ca genereaza imediat un raspuns.