Norton Clipper – un brand pe care merita sa-l alegeti in categoria de scule si abrazivi

Norton Clipper – un brand pe care merita sa-l alegeti in categoria de scule si abrazivi

Cunosteam de multa vreme calitatea solutiilor Saint-Gobain, insa mai recent am aflat despre divizia Norton Clipper, consacrata pe segmentul reprezentat de scule si abrazivi dintr-o arie larga de utilizari, de la bricolaj, comercial si industrial, pana la constructii civile si industriale si chiar domeniul auto. Aria de activitate a abrazivilor este si mai vasta, ajungand pana la prelucrarea metalului si a lemnului, inginerie generala si de precizie etc.

In Romania, gama completa a echipamentelor de ultima generatie Norton Clipper poate fi comandata de pe https://www.sculesiabrazivi.ro/, magazin online care asigura livrare rapida oriunde in tara, prin curier sau prin propriile solutii de transport in Bucuresti – Ilfov. Tot aici gasiti si consultanta gratuita, o parere profesionala de incredere.

Cele mai populare scule Norton Clipper sunt cele folosite in constructii si amenajari, de exemplu masini de taiat gresie si faianta, masini de taiat piatra si zidarie, masini de taiat beton si asfalt, masini de carotat si carote etc. Masina de taiat gresie si faianta Norton Clipper – TR 202 merita toata atentia spre exemplu, tinand cont de raportul calitate / pret. Veti observa si la simple cautari online, numai vorbe de bine, numai cuvinte de lauda de la utilizatorii echipamentelor Norton Clipper.

In cazul TR 202, se remarca mobilitatea (picioare rabatabile si roti de transport), rezistenta si flexibilitatea (cadru metalic robust, cap reglabil), dar si precizia (ghidaj de taiere cu blocare, rapid si exact, sine si ghidaj de mare rezistenta pentru capul de taiere). Cu tava de apa demontabila, cu dop de scurgere, aceasta masina de taiat gresie si faianta este ideala in utilizare, mai ales pentru placile lungi si taierea diagonala a placilor de 40x40cm. Detalii tehnice complete, fotografii si video gasiti online, inclusiv pe sculesiabrazivi.ro, magazinul online distribuitor autorizat Norton Clipper.

Saint-Gobain este singurul furnizor din lume care produce toate cele 5 tipuri principale de materiale abrazive, fiind lider global in domeniu. Interesant este ca produce in special in Europa, in Luxemburg. Firma ofera abrazivi pe suport (pentru slefuire, finisare, dimensionare, fasonare și polizare), corpuri abrazive (pentru slefuire, ascutire, debitare), discuri de debitare si debavurare (utilizate pe metale si pentru materiale de constructii care includ sudare), masini si discuri diamantate (pentru aplicatii de debitare, slefuire, taiere a materialelor de constructii), super abrazivi (pentru materiale prea dure ori mult prea fragile pentru abrazivii standard).

“Avantajul de piata al Saint-Gobain Abrazivi vine din faptul ca 90% dintre produse sunt achizitionate din cadrul grupului Saint-Gobain, iar restul provin din productia proprie, din conversia semifabricatelor abrazivi pe suport (CA) conform specificatiei clientilor – in role si benzi abrazive, discuri, coli, din cadrul Saint-Gobain”, se mentioneaza pe website-ul mai sus mentionat.