Bebelusul tau are nevoie de formule speciale de lapte praf? Ofera-i numai produse calitative, adaptate organismului sau

Bebelusul tau are nevoie de formule speciale de lapte praf? Ofera-i numai produse calitative, adaptate organismului sau

Unul din cele mai cunoscute branduri pe piata de profil care se ocupa de comercializarea diferitelor sortimente de lapte praf Humana isi extinde anual formulele de preparare, astfel incat sa il faca apropiat de laptele matern.

Este foarte important ca parintii copiilor care manifesta unele mici probleme de sanatate, cum ar fi intoleranta la lactoza sau chiar diferite forme de alergii si reflux gastric sa gaseasca formula de lapte praf potrivita.

Ce sta la baza popularitatii si renumelui laptelui praf Humana

Laptele praf Humana este unul din cele mai populare produse destinate sugarilor. Aceasta popularitate se datoreaza, in primul rand, formulelor de preparare variate care il apropie din punct de vedere al compozitiei de laptele matern, o adevarata performanta in domeniu. De asemenea, laptele praf Humana este renumit pe plan national si mondial si pentru ca ofera cumparatorilor o gama larga de produse care se adapteaza a fi consumate de bebelusi cu diferite varste si mai ales, cu diferite nevoi.

Laptele praf Humana, cat si Topfer 2, se adreseaza atat bebelusilor nascuti prematur, care au o greutate mica la nastere, cat si bebelusilor care prezinta intarzieri in dezvoltare in primele luni de viata. Exista cate un tip de lapte praf pentru fiecare problema cu care se confrunta bebelusii, lapte care ofera toate substantele nutritive necesare unei dezvoltari armonioase.

Cum alegi formula de lapte praf Humana potrivita necesitatilor bebelusului?

Laptele praf Humana este in general recomandat de catre medicii de familie si de catre medicii pediatri, fiind usor de gasit pe piata, accesibil ca si pret si foarte eficient. Toate variantele de lapte praf Humana sunt imbogatite cu prebiotice, favorizand dezvoltare florei intestinale si stimuland imunitatea, insa mamicile sunt sfatuite sa ceara opinia medicului specialist inainte de a alege o anumita formula.

Numai cu ajutorul medicului pediatru parintii pot face cea mai buna alegere in decizia privind tipul de lapte praf Humana care le este necesar celor mici.

Formule de lapte praf Humana speciale

  • Pentru copiii cu reflux gastric exista formula de lapte praf speciala antireflux de la nastere, ideala pentru tratamentul dietetic la sugarii cu tendinta cescuta de regurgitare, deoarece devine cremoasa in stomac si diminueaza astfel riscul regurgitatiilor si refluxului.

  • Pentru copiii cu intoleranta la proteinele laptelui de vaca exista o formula speciala de lapte praf, SL de la nastere, conceputa ca si aliment unic in completarea alimentatiei naturale pentru sugarii cu intoleranta la proteina laptelui de vaca.

  • Pentru sugarii cu colici, exista o formula de lapte praf speciala, Comfort, care are o compozitie lipidica speciala, imbogatita cu probiotice, cu un continut redus de lactoza pentru a preveni aparita tulburarilor digestive.

  • Pentru sugarii cu un risc de alergie ridicat, exista formula Humana HA 1 care contine prebiotice GOS si LC-PUFA, care se poate administra de la nastere si care este hipoalergenic, produs din ingrediente lipsite de gluten.