BMW M Motorsport şi LEGO – un nou set de modele

BMW M Motorsport şi LEGO – un nou set de modele

Cu un nou sezon din motorsport care doar ce a început, colaborarea dintre BMW M Motorsport şi producătorul de jucării LEGO a produs un nou set Speed Champions care este destinat să capteze imaginaţia. Noua apariţie va alimenta entuziasmul în rândul tinerilor fani ai motorsportului de la vârsta de 9 ani, dar va oferi şi o experienţă autentică de construcţie şi joc pentru colecţionarii mai maturi. Cu 676 de piese în total, acest set detaliat le permite constructorilor să recreeze nu una, ci două maşini de curse actuale de la BMW M Motorsport: BMW M Hybrid V8 şi BMW M4 GT3. Aceşti doi competitori vor însemna candidatura BMW M Motorsport pentru glorie la cursele sezonului, inclusiv cele 24 de ore de la Le Mans din 15/16 iunie 2024.

Noii membri miniaturali ai seriei Speed Champions se evidenţiază ca replicile maşinilor originale dezvoltate cu atenţie. Caracteristicile de design autentic includ un livery BMW M Motorsport, elemente difuzoare proeminente, ţevi de eşapament impresionante vizual şi spoilere dinamice, precum şi un interior realizat cu o atenţie deosebită pentru detalii. În plus, acoperişurile celor două miniaturi pot fi demontate pentru a permite ca figurinele pilotului furnizate ca parte a setului să fie introduse în cockpiturile respective. Scena este pregătită pentru curse palpitante roată la roată în camerele copiilor de pretutindeni.

Replici detaliate pentru fanii curselor, indiferent de vârstă

Având viziunea de a reproduce maşini de curse emblematice cu piese LEGO, seria LEGO Speed Champions aduce, de aproape 10 ani, bucurie fanilor de maşini şi colecţionarilor de toate vârstele. Noul set de modele care reuneşte BMW M Hybrid V8 şi BMW M4 GT3 se încadrează în această tradiţie şi permite unor grupuri-ţintă suplimentare să experimenteze atracţia pentru motorsport şi competenţa inginerească a BMW M.

Cea mai recentă completare a seriei LEGO Speed Champions va stârni pasiunea pentru curse a constructorilor săi în timp ce construiesc maşinile. Odată terminate, aceste două modele excepţional de atrăgătoare vor îmbogăţi atât vitrinele colecţionarilor, cât şi grilele de start pentru curse captivante în casă. Setul BMW M Hybrid V8 & BMW M4 GT3 va fi pus în vânzare din 4 martie 2024 la un preţ de vânzare cu amănuntul recomandat de 49,99 euro. Poate fi achiziţionat de la dealerii BMW din Uniunea Europeană, Marea Britanie şi din magazinul online BMW lifestyle.bmw.com şi de la LEGO.

BMW M Motorsport: înapoi pe scena mare

BMW M Motorsport sărbătoreşte o revenire mult aşteptată în cursele internaţionale de prototipuri cu BMW M Hybrid V8. Modelul de curse V8 electrificat a trecut de primul test de rezistenţă în prestigioasa categorie GTP a seriei IMSA, iar anul acesta concurează şi în Campionatul Mondial FIA de Anduranţă (FIA WEC). La exact 25 de ani de la faimoasa victorie a BMW V12 LMR în clasamentul general de la Le Mans, lansarea BMW M Hybrid V8 în legendara clasică de anduranţă deschide un nou capitol în istoria prototipurilor de curse ale mărcii BMW.

BMW M Team WRT înscrie BMW M4 GT3 în cursele FIA WEC din sezonul viitor. Aceasta înseamnă că BMW M Motorsport va fi reprezentat şi într-o altă clasă la cursa de 24 de ore de la Le Mans: în timp ce cele două maşini BMW M Hybrid V8 se vor lupta în categoria Hypercar la Le Mans, o pereche de modele BMW M4 GT3 se va alinia în clasa LMGT3.