ibis Styles Venus – transformare a hotelului Dana Holiday Club din stațiunea Venus

ibis Styles Venus – transformare a hotelului Dana Holiday Club din stațiunea Venus

Accor, lider mondial în industria ospitalității, își extinde portofoliul din România prin semnarea unui nou acord de franciză cu Paradis Hotels & Resorts pentru transformarea hotelului Dana Holiday Club într-un nou ibis Styles Venus. Programat să își deschidă porțile în iunie 2024, acest proiect marchează debutul brandului ibis Styles pe litoralul românesc al Mării Negre, oferind o experiență de ospitalitate vibrantă și plină de stil în inima stațiunii Venus.

ibis Styles Venus va avea – după renovare – 179 de camere generoase, inclusiv două apartamente exclusiviste, toate proiectate cu flerul unic și creativ caracteristic brandului ibis Styles. Hotelul va avea, de asemenea, o zonă de mic dejun, o piscină exterioară generoasă, un bar la piscină, și o nouă sală de fitness menită să răspundă nevoilor de wellness ale oaspeților săi începând din 2025.

Renumită pentru farmecul său istoric și recunoscută drept destinație cheie pe litoralul românesc, stațiunea Venus a cunoscut o revenire în ultimii ani prin renovarea proprietăților existente și dezvoltarea de noi hoteluri. Ibis Styles Venus își propune să contribuie la această renaștere, atrăgând oaspeții către facilitățile sale moderne și către frumusețea pitorească a coastei Mării Negre.

Design-ul de inspirație tropicală al viitorului hotel îi va invita atât pe copii, cât și pe adulți să pornească într-o aventură, descoperind mesajele animalelor din junglă în timp ce se îmbarcă într-o misterioasă vânătoare de comori. Designul creativ a fost conceput de SelfDezign – un studio tânăr, cu un spirit cool și inovator.

Rețeaua ibis Styles din România include ibis Styles Arad, ibis Styles Bucharest Airport, ibis Styles Bucharest City Center, ibis Styles Bucharest Erbas, ibis Styles Dunarea Galati ibis Styles Pitesti Arges și ibis Styles Sibiu Arsenal. Odată cu adăugarea ibis Styles Venus, Accor continuă să își consolideze prezența în întreaga țară, oferind opțiuni de cazare și calitate și diverse pentru călătorii locali și internaționali.

„Suntem bucuroși de parteneriatul cu Accor și de venirea brandului ibis Styles în Venus”, a declarat Aurelian Marin, reprezentant al Paradis Hotels & Resorts, compania deținătoare a Dana Holiday Club. „Această transformare ne permite să ridicăm Dana Holiday Club la noi standarde de ospitalitate, îmbinând farmecul Mării Negre cu abordarea inovatoare și orientată spre client a brandului ibis Styles. Așteptăm cu nerăbdare să ne primim oaspeții în această unitate deosebită, unde își pot crea amintiri pentru toată viața înconjurați de farmecul stațiunii Venus.”

Designul creativ și atmosfera ludică îi întâmpină pe călători când se cazează la ibis Styles. Cu un concept de design unic construit în jurul unei teme precise și o abordare încrezătoare și optimistă, hotelurile ibis Styles oferă o experiență de ospitalitate simplă, contemporană și economică. Personalul prietenos se bucură să îi surprindă pe oaspeți cu mici detalii extra pentru ca fiecare sejur să fie unic și memorabil. Cuplurile, familiile, călătorii singuri și oaspeții de afaceri sunt întâmpinați cu căldură în cele peste 657 de hoteluri ibis Styles cu design unic, cu 70,351 de camere, în peste 45 de țări. ibis Styles este parte din Accor, grup de ospitalitate lider la nivel global ce cuprinde peste 5.100 de hoteluri și 10.000 de restaurante și baruri din 110 țări.

Accor operează în prezent 20 de hoteluri în România, cu 2153 de camere.