Magazinele online, preferate de tot mai multi parinti

Numarul persoanelor care cumpara produse pentru copii din magazine online creste permanent – nu sunt doar studiile care spun acest lucru, ci si ceea ce observam in jurul nostru. Cunosc multe familii ce au bebelusi si care cumpara in mod regulat scutece si servetele umede de pe internet, fiindu-le mai comod sa comande online si sa primeasca pachetele (destul de voluminoase) prin curier rapid. Preturile in mediul online sunt, in multe cazuri, asemanatoare cu cele din hipermarketuri, deci mai mici decat in magazinele offline specializate.

jucarieDincolo de astfel de consumabile ce tin de igiena, parintii comanda de pe internet si alte produse pentru cei mici, in special cele din categoria de puericultura mica – suzete, biberoane, tetine si fel de fel de alte accesorii utile. Gama este diversificata in mediul online, cauti usor si gasesti repede exact ceea ce vrei. Preturile sunt prietenoase, caci concurenta online este acerba: magazinele stiu cat de usor poate un client sa compare preturile (ceea ce nu este posibil in comertul clasic). Astfel, ai totul la indemana, diversitatea este mult mai generoasa decat in farmacii si chiar decat in hipermarketuri, iar costurile sunt corecte. Cele mai multe e-shop-uri ofera chiar livrare gratuita oriunde in tara, la comenzile ce ating o anumita valoare minima.

Tot de pe internet poti comanda usor patuturi, carucioare si scaune pentru masina sau pentru masa bebelusului, dar la fel de simplu cumperi si produsele pentru alimentatia zilnica – iaurturi, cereale, lapte praf, mancaruri preparate la borcan si diverse feluri de deserturi dedicate copiilor. Chiar si astfel de produse perisabile se livreaza rapid si sigur. Atentie insa la etichete, cititi detaliile inainte de a comanda, asigurati-va ca ingredientele sunt asa cum va doriti (macar partial…).

Am mai spus in alte articole: industria alimentara, chiar si in cazul produselor dedicate copiilor, nu este un gardian al sanatatii, ci doar un speculant al trendurilor din societate si al prevederilor legislative de la un anumit moment. Cititi online despre sfaturi ale nutritionistilor si alegeti cu grija, caci sunteti singurii cu adevarat responsabili de ceea ce mancati si – mai ales – de ceea ce mananca cei mici.