Primele experiente cu BlaBlaCar.ro

Stiu site-ul BlaBlaCar.ro inca de pe vremea in care se numea Autohop.ro. Totusi, cred ca abia anul acesta am avut parte de primele experiente de car-sharing cu rezervare online. Imi place ca sistemul este cat de cat sigur – se verifica numarul de telefon si adresa de email, se face o legatura optionala cu pagina personala de Facebook… In plus, se pot posta recenzii si astfel este o mare diferenta intre a face autostopul si intre a folosi un astfel de sistem.

In tari civilizate, car-sharing exista de multi ani. Faci economii si in acelasi timp sistemul este o solutie anti-aglomeratie pe sosele, ba chiar si anti-poluare. Am mers de cateva ori pe distanta Constanta – Bucuresti si invers, in general la cost de 30 de lei. Am nimerit soferi foarte ok si masini foarte bune, inclusiv spre lux. Imi pare rau ca adesea nu gasesc oferte pe anumite rute, caci exista inca prea putini utilizatori din Romania.

1 Comment

  1. KOSTY

    Este un spionaj economic si o subminare a economie acest BLABLABLACAR. Site este condus de o serie de oameni care au un interes foarte bine definit si anume de a distruge transportatori din Romania.
    Nu este nimic sigur pe acest site si incearca sa prosteasca lumea spunand ca le face un bine ca ii ajuta sa imparta bani de calatorii
    Deja exista actiuni in instanta in multe tari europene si a cum au patruns pe piata romaneasca
    Am avut experiente nefericite pe acest site si nu recomand nimanui
    AVETI MARE GRIJA PE CINE LUATI IN MASINA DAR SI CU CINE CALATORITI IN MASINA

Comments are closed