Cafeaua, tratamentul de dimineata – acum in varianta moderna

Sunt multe persoane care nu pot sa functioneze, mai ales intr-o zi de lucru, fara macar o cafea la startul zilei. Cafeaua este un gen de combustibil care reactiveaza circuitele, o dependenta placuta care ofera vitalitate pentru o zi mai buna. Pentru cei cu gusturi rafinate, nu orice cafea este la rangul de “cafea buna”, tocmai de aceea producatorii comercializeaza multe sortimente, cu diferite arome si grade de intensitate.

saeco espressoCategoria de expressoare este in plina crestere a vanzarilor in Romania, iar produsele de la Philips – Saeco sunt printre cele cu o cota de piata importanta. Colectia disponibila in Romania cuprinde modelele GranBaristo, Xelsis, Exprelia, Moltio, Intelia, Minuto, Syntia, Xsmall si Espresso manual. Principalele argumente ale expressoarelor Saeco sunt originea italiana si experienta in inovatie, inca din anul 1985. Marca Philips recomanda implicit partea tehnologica, pentru ca astfel de expressoare sunt aparate electrocasnice inteligente, capabile sa usureze munca in bucatarie.

Produsele Saeco promit a fi create “de iubitorii de cafea pentru iubitorii de cafea“, conform celor mentionate pe siteul oficial al producatorului. Astfel, expressoarele incorporeaza ani intregi de cercetare, de inovatie, pentru ca produsele disponibile in prezent sa fie cu adevarat performante, pentru cafeaua perfecta. In acest domeniu, notiunea de “perfect” este diferita de la om la om, tocmai de aceea espressoarele pot fi programate sa produca exact ceea ce doreste cel ce va savura cafeaua. Sa fie Espresso sau Ristretto? Poate Caffe Creme sau Cappuccino, Latte Macchiato sau Caffe Latte…

philips saecoSaeco este singurul producator de espressoare complet automatizate de uz casnic care a primit certificatul senzorial acordat de Centro Studi Assaggiatori – degustatori italieni. Este o certitudine ca profilurile senzoriale ale cafelelor espresso, cappuccino si latte macchiato respecta standardele definite ale calitatii senzoriale. Exista persoane pentru care cafeaua poate fi la fel de “profunda” cum este vinul pentru un cunoscator veritabil, iar espressoarele sunt cele care pot sa produca simplu si rapid produse demne de cele mai rafinate cafenele, chiar in confortul propriei case.

Tehnologia intalneste profesionalismul, printr-un sistem unic de preparare, aroma subtila, performanta de macinare si preparare speciala a laptelui. Pentru ca un aparat modern trebuie sa fie nu doar simplu de folosit, ci si de intretinut, espressoarele Philips Saeco sunt dotate cu sistem de autocuratare – clatirea circuitului de cafea este un proces complet automat. In plus, toate piesele, inclusiv grupul de preparare, sunt usor de demontat si de curatat.

Produsele Philips Saeco sunt disponibile la nivel national in retelele de magazine electroIT, dar si in magazine specializate si chiar in alte forme de comert modern. Preturile variaza, fiind prietenoase in raport cu performanta, pentru niste produse de uz casnic ce pot satisface si cerintele din cafenele si baruri. Daca ziua buna se incepe cu o cafea buna, pentru fericitii posesori de astfel de espressoare, zilele au toate sansele sa fie foarte bune 🙂

3 Comments

  1. Alina

    Eu oscilez intre Saeco si Krups… sa vad ce aleg 😀

  2. razvaniancu

    Le poti analiza in magazinele din mall-uri – gen Domo, Altex, Flanco… nu ma pricep sa recomand ceva anume…

  3. Elena

    Vreau si eu asa ceva!!!

Comments are closed