Standard sau electrica?

Vad tot mai des promovate, inclusiv in ofertele retailerilor, periutele de dinti electrice. Unde le incadram, in categoria electrocasnice mici sau gadgeturi? 🙂 Oricum ar fi, sunt tot mai tentat sa incerc una, caci dupa ultimele vizite (oarecum traumatizante) la dentist, orice masura de prevenire a problemelor de acest gen pare foarte utila.

periuta de dintiCu multi ani in urma, am avut o periuta de dinti cu baterii, deci la fel de automatizata, doar ca nu la nivelul de performanta al actualelor modele. O periuta electrica inteleg ca are multe avantaje, caci periaza profesional, intr-un mod in care mana nu ar putea sa o faca singura. Deci, sigur o face mai bine.

O chestie interesanta la periutele de dinti electrice este faptul ca, desi investitia pare marisoara in comparatie cu periutele de dinti standard, ai posibilitatea de a schimba oricand doar capetele, alegand modele in functie de ceea ce ai nevoie.

Mai mult, daca sunteti mai multi intr-o familie, inteleg ca poti cumpara mai multe capete, folosind de fapt aceeasi periuta, fara a sacrifica absolut deloc gradul de igiena – desi va fi folosita aceeasi baza, practic fiecare va avea periuta sa proprie.

Citisem recent ca mai ales pentru copii este importanta perierea cu un astfel de dispozitiv. Cei in cautare de periuta de dinti electrica copii trebuie sa stie ca cei mici sunt mai superficiali in general la periere, iar dintii lor (de lapte) sunt destul de sensibili, agresati mereu de dulciuri si alte asemenea… astfel, o periuta de dinti electrica ar putea ajuta mult.

Exista destul de multe modele pe piata, precum sonicare flexcare de la Philips. Se pot cumpara online din diverse magazine, dar gasiti si in hipermarketuri, magazine electroIT si chiar farmacii – o retea larga de distributie asadar.

4 Comments

 1. Magda

  Credeam ca reclama ‘9 utilizatori din 10 nu ar mai reveni niciodata la periuta de dinti normala’ este doar publicitate, dar dupa ce mi-am luat, la fel spun si eu. Chiar se simte ca ar curata mai bine dintii, iar capul periutei electrice este mai mic si ajunge mai usor in locuri unde periuta normala nu patrunde… chiar recomand 🙂

 2. razvaniancu

  Deci esti unul dintre cei 9 utilizatori 🙂 Unde o fi nr. 10? Sunt curios ce are de spus 🙂

 3. Magda

  Cel de-al 10-lea probabil nu se descurca sa incarce acumulatorul, altfel nu imi explic 😀

 4. razvaniancu

  Posibil 🙂

Comments are closed