Ponturi bune si… legale in materie de pariuri sportive

La fel cum trebuie sa ai grija cand alegi un magazin online si mai ales cand faci o plata online, tot asa trebuie sa fii atent cand faci diverse alte alegeri pe internet, pentru a te asigura ca respecti legea. Dupa cum stim (mai mult sau mai putin clar), multi dintre pasii nostri online sunt monitorizati. Astfel, unele alegeri pot fi inspirate, altele pot determina sanctiuni financiare. Este cazul jocurilor de noroc pe internet – pariuri online, casino etc. In prezent, exista o multime de website-uri cu licenta in Romania, unde se poate juca 100% legal (atat timp cat ai minim 18 ani). Daca alegi sa joci pe un website fara licenta pentru Romania, atunci ai putea plati, la un moment dat, pentru alegerea ta.

pariaza 100 la suta legalDin fericire, orice pasionat de pariuri sportive are acum o multime de case de pariuri online licentiate, dintre care poate alege. Cei de la Ponturi-Bune.ro, unul dintre cele mai cunoscute website-uri din domeniu, ofera permanent o multime de sfaturi si recomandari, inclusiv cu privire la alegerea agentiilor de pariuri. Chiar daca sunt prezentate in general companiile partenere, reprezentantii website-ului au un mod onest de a actiona: prezinta totul clar, cu bune si rele, cu avantaje si dezavantaje. Miza este de fapt urmatoarea: sa se poata alege casele de pariuri care ofera cele mai multe avantaje pentru jucatori – bonusuri, promotii, cote mari…

Tot pe ponturi-bune.ro sunt adesea lansate concursuri, sunt ilustrate clasamente ale agentiilor de pariuri si sunt postate noutati din lumea jocurilor de noroc online. Pentru pariori (indiferent daca joaca online sau offline), exista permanent sfaturi concrete in materie de sport – pronosticuri, recomandari de joc etc. De ce sa mai pariezi offline, cand poti face acest lucru online, atat de simplu si avantajos?! Lista de argumente in favoarea “online” este extrem de mare, mai consistenta chiar decat cea a e-commerce-ului in raport cu piata de comert modern offline.

1 Comment

  1. FanaticSport.ro

    Sunt multe siteuri de pariuri online, dar sunt putine care sunt autorizare in Romania, bet365 l-au scos, au bagat NetBet, este o chestie de interese si aici, sau bagat si in pariuri deja.

Comments are closed