Este bine sa ai ca partener un producator cuve plastic orice industrie

Este bine sa ai ca partener un producator cuve plastic orice industrie

Multi oameni sunt mari amatori de peste si pentru asta il cauta si la magazinele mai mici de cartier. Este frumos sa te duci la supermarketing si sa arati vanzatorului ce peste sa iti prinda din acvariu sau din lada uriasa cu gheata sa alegi tu unul folosind manusile puse la dispozitie, dar nu toata lumea sta la oras! Nu poti sa mergi la supermarket de cate ori vrei peste.

Cum as dori eu sa fie pastrat pestele? Intr-o cuva din plastic cu gheata, nu pus direct intr-o lada frigorofica, fiindca nu imi placa ca sangele, zeama si mirosul de peste sa compromita lada. Din pacate la magazinele satesti, mezelurile sunt puse laolalta cu pestele, cu carnea de pui si cateodata si cu inghetata. Unii adora pestele, in timp ce altii il detesta. Nu poti sa obligi un client sa cumpere pui cu aroma de peste, salam care miroase ingrozitor a peste si inghetata cu peste!

In zilele in care se manaca peste, in cuva poate fi adus, la comanda, si peste viu care sa fie tinut in apa si care sa inlocuiasca acvariul de la supermarket.

In cuvele din plastic pot fi puse si calupuri de halva, de branza topita sau cascaval sau branza in propria saramura, fiindca se pastreaza excelent.

Fiindca in trecut eram mari consumatori de marmelada si parca o vad inpachetata intr-o folie subtire, care deseori se rupea si pusa direct pe tejgheaua din lemn, cuva din plastic cu capac merge si pentru margarina, unt si marmelada, iar din ea se pot taia bucati mai mici care sa fie puse la vanzare in cutii din plastic mai mici .

Industria alimentara este dependenta de un producator cuve plastic orice industrie, atat prin marfurile ei lichide, cat si pentru cele solide, dar care isi lasa zeama si necesita pastrare in conditii de maxima igiena.

In cuve se poate pune carnea la macerat cu condiment pentru mici sau alte preparate, cand se gateste pentru o nunta sau un eveniment, sa nu ne umple frigiderul de arome care se scot foarte greu dupa aceea.

O spun din proprie experienta. Mi s-a intamplat sa bag in frigider ligheanul cu carnea condimentata pentru friptura si am reusit sa scot mirosul din el dupa trei cure complete de ”Dezintoxicare” cu cafea.

Cand ai probleme cu mirosurile in frigider, faci cafea intr-un ibric, o lasi sa se raceasca si bagi vasul in frigider. Vei vedea ca are capacitatea de a absorbi mirosurile si dupa ce repeti de cateva ori operatiunea, frigiderul tau va fi ca nou.

La ferme, cuvele din plastic isi justifica si mai mult prezenta, fie ca vorbim de ferme zootehnice, fie de ferme axate pe productia de fructe si legume.

In cuve pot fi pregatite matele de la porc pentru carnati, se poate depozita carnea tocata pentru diferite preparate, mai ales cand este frig, inainte ca aceasta sa fie procesata, apoi carnatii sa fie pusi la fum sau la uscat.

Si coacazele pentru vin sau dulceata, catina pentru diferite preparate se pot pune in cuve din plastic.
Aceste ambalaje sunt deosebit de utile si pentru industria chimica. In ele se pot pune substante care nu interactioneaza cu plasticul, cand productivitatea este accelerate si ambalarea in recipient mai mici se face mai tarziu din cauza lipsei personalului. Intr-o fabrica de detergent lichid, de exemplu, cuvele pline cu sampon si gel de dus, dar si detergent lichid pentru rufe colorate si albe, prevazute cu capac pot servi la aprovizionarea marilor hoteluri. Fiind prevazute cu sine sau roti, ele pot fi asezate in camera speciale, loc din care se face aprovizionarea tuturor bailor din hotel.

Si in industria farmaceutica se pot folosi cuve din plastic, dar si pentru prepararea solutiilor cu care se stropesc pomii sau legumele, sa nu fie atacate de catre daunatori.

Cuvele din plastic sunt eficiente fiindca au o capacitate mult mai mare de depozitare decat greutatea lor, iar materialul din care sunt facute nu se deterioreaza in contactul cu diferite subtante.

In concluzie, intra pe site-ul Schoellerallibert.com, alege cuvele din plastic potrivite si plaseza comanda! Ele iti vor fi livrate la adresa indicata de tine in cel mai scurt timp, dar poti obtine si cuve de dimensiuni mai mari sau mai mici prevazute cu robinete sau furtune, conform imaginatiei si nevoii tale la comanda.