Cumparaturi platite online in rate fara dobanda

Romanii sunt destul de obisnuiti cu cardurile de credit care le permit plata in rate fara dobanda, la comerciantii parteneri ai bancilor emitente. Daca in trecut cardurile de credit erau utilizate mai mult pentru a obtine o sursa de numerar, chiar si cu pretul unor taxe, comisioane si dobanzi destul de mari, astazi tot mai multi posesori ai acestor instrumente de plata le folosesc in mod inteligent, pentru scopul lor principal – acela de a achita cumparaturile direct la comercianti.

Toate cardurile de credit au o perioada de gratie in jur de 50 de zile, adica un termen in care clientii pot achita catre banca ceea ce au cheltuit in ultima perioada, fara a acumula dobanzi. Altfel spus, banca te poate imprumuta luna de luna, iti pune bani la dispozitie, cu conditia ca tu sa-i returnezi rapid si integral. Daca vrei sa beneficiezi de creditul propriu-zis, poti sa alegi si aceasta varianta, dar vei plati dobanda.

cardCel mai eficient mod de a utiliza cardul de credit este plata la comerciantii parteneri ai bancii, in rate fara dobanda. Acest lucru se poate face offline, dar si online. Spre exemplu, magazinul online watchshop.ro le permite clientilor sa cumpere ceasuri cu plata online in rate cu dobanda 0%. Oficialii magazinului au incheiat intelegeri cu bancile care emit unele dintre cele mai populare carduri de credit de pe piata: Credit Europe Bank, Garanti Bank, Raiffeisen Bank si Banca Transilvania.

Cei care vor sa cumpere ceasuri de mana sau alte produse din e-shop (bijuterii, accesorii etc.) pot beneficia de pana la 12 rate fara dobanda. Indiferent de marca de ceas pe care o alegi, de la Fossil la Casio, de la Rolex la Timex, comanda ta va fi mult mai usor de platit. Cardurile Visa si MasterCard de la Raiffeisen Bank permit plata in 2 pana la 12 rate fixe fara dobanda.

Posesorii de carduri BonusCard de la Garanti Bank pot plati in maxim 8 rate fixe fara dobanda, cei ce au carduri Star BT de la Banca Transilvania in 1,3 sau 6 rate fixe fara dobanda, iar cei ce detin Card Avantaj de la Credit Europe Bank in 1,2,3 sau 6 rate cu dobanda 0%.